Stappen van het project

Do-most adviseurs Strategie Traject
Het volledige 180-traject is opgedeeld in verschillende stappen. Van A tot Z begeleiden en ondersteunen wij je bij het hele proces. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf kunnen de mysterie stappen optioneel zijn.


Tijdens dit minimaal 3 maanden durende traject werken wij zowel op locatie als op afstand nauw samen aan het project.

Het doel?

Een succesvol bedrijf van A tot Z. We willen dat jij de best beschikbare strategie heeft voor je bedrijf. Dit begint bij de juiste doelgroep en eindigt bij de juiste marketingtools. We stellen niet alleen de strategie voor, we zorgen er ook voor de implementatie.

We voeren alles zoveel mogelijk uit. Voor alles wat wij zelf niet kunnen, leggen wij voor je de verbindingen met de betreffende bedrijven of contacten.

Do-most adviseurs Strategie Traject

Do-most adviseurs Strategie Traject

180 Strategie traject stap een

1. Eerste afspraak

Wij komen wij bij je bedrijf langs voor een eerste intake gesprek. Dit heeft als doel om alles goed te leren kennen. Als het “klikt”, kunnen wij samen de groei naar het volledige potentieel van je zaak beginnen.

Zo niet, geen probleem – Jij beslist

180 strategie traject stap twee

2. Mystery Gast (optioneel)

“Het oog van de gast ziet alles”, zeggen ze. Het is in ieder geval nodig om alles vanuit het perspectief van een gast te ervaren. Soms kan een ander perspectief je nieuwe inzichten geven.

Nadien wordt er een gedetailleerd observatierapport gemaakt dat jij toegestuurd krijgt.

180 strategie traject stap drie

3. Mystery Medewerker (optioneel)

Deze stap wordt vaak vergeten, maar we weten dat dit het verschil maakt tussen succes en mislukking. De medewerker zorgt ervoor dat je gast terugkomt, dus waarom alleen de gast centraal stellen?

Als onderdeel van het systeem gaan we als stagemedewerker op in het bedrijf. We wisselen dagelijks van afdeling en proberen zoveel mogelijk informatie te krijgen. Denk hier aan SOP’s, medewerkerstevredenheid en algemene bedrijfsvoering. Een objectief oog helpt de cirkel van bedrijfsblindheid te doorbreken en de efficiëntie te verhogen.

De duur van deze stap is afhankelijk van de grootte van het bedrijf.

Nadien wordt er een gedetailleerd observatierapport gemaakt dat jij toegestuurd krijgt.

180 strategie traject stap vier

4. Evaluatie

Na een gedetailleerde analyse van de gegeven rapporten, maken we een adviesdocument, dat je inzicht geeft in wat jij kan veranderen om het potentieel van het bedrijf te maximaliseren.

Dit wordt besproken en daarna heb je alle tools in handen om je droom te (her) bouwen.

180 strategie traject stap vijf

5. Implementatie advies traject

” Wij gaan verder, waar andere stoppen”

Als je een advies op maat wil hebben om deze wijzigingen door te voeren, staan ​​wij klaar om je te helpen. Als experts in change management (implementatie) ondersteunen wij je bij dit proces.

Zodra jij ervoor kiest om je groei met ons voort te zetten, maken we graag een offerte voor een vervolgadvies traject in uitvoering. Dit aanbod is altijd afgestemd op je bedrijf (grootte) en budget. Hierdoor werken wij en jij boven je potentieel.

Do-most adviseurs Strategie Traject

Instagram Linkedin