Consultancy als zodanig bestaat al decennia. Bedrijfsreuzen hebben elke dag een adviseur over de werkvloer. Ze rapporteren, beoordelen, creëren geweldige presentaties en dan … nou en dan? Meestal vertrekken ze, sturen je de rekening en komen ze over een jaar terug voor de volgende audit, omdat je er elk jaar een moet hebben. Bedrijfsbeleid noemen ze dat dan. Is er iets veranderd in het bedrijf? Nee natuurlijk niet.

Consultancy Advies als investering

Werknemers en hun leiders waren ongeveer een week of misschien twee enthousiast en daarna vervielen ze in oude patronen, die de grote plannen niet meer uitvoerden vanwege tijdgebrek en missende overtuiging.

Consultancy als investering met een hoog ROI

Dit is natuurlijk een dure zaak, zeker als er niets wordt geïmplementeerd. Voor kleinere bedrijven die advies nodig hebben, zijn de financiële middelen meestal beperkt. Het is daarom absoluut cruciaal dat de punten worden geïmplementeerd en met succes in de praktijk worden gebracht. Alleen dan kan jij je investering terugverdienen. Bij een gemiddelde marketingcampagne (in dit geval SEO) is de ROI (Return on investment) € 2,75. Dit betekent dat het bedrijf op elke euro die het uitgeeft, 3,75 € genereerde, of met andere woorden: het investeringsrendement is 275%! Het gemiddelde bedrijf is zojuist gestegen tot 37.500 € aan verkopen op een initiële investering van 10.000 €. Hetzelfde kan gezegd worden over succesvol advies.

Advies is een investering en zoals elke investering heb jij toewijding, geduld en vertrouwen nodig. Als er niets wordt gedaan met de resultaten die uit een adviesbureau komen, als er in werkelijkheid geen wijzigingen worden doorgevoerd, verandert er nooit iets. Dat is waar wat wij doen.Wij zijn er, om ervoor te zorgen dat het proces van begin tot einde een succes wordt.

Wat wij voor je doen

Consultancy of ook wel coaching in de persoonlijke sector genoemd, is een tweerichtingsverkeer. Een bedrijf kan niet verwachten dat een adviseur zijn bedrijf binnenloopt en het ook beheert. Een persoonlijke coach zei ooit

“Het is voor jou cruciaal om het te willen en ervoor te werken. We geven je alle ingrediënten, maar de tart moet je zelf bakken ”.

Wij gaan zelfs nog een stapje verder. We maken ook de taart voor je, het enige wat je hoeft te doen is de oven aanzetten. 

Wil jij succesvol in je bedrijf investeren?

Klik nu op de contactknop om een gratis afspraak met onze adviseurs te plannen!