Gratis advies gesprek

Jij bent er nog niet helemaal uit of dit wel of niet iets voor jou bedrijf kan zijn? 

Geen probleem! Plan gewoon een gratis advies gesprek met ons in en we kunnen alvast een eerste sparring over je bedrijf hebben!

internal

Instagram Linkedin d

Dit is natuurlijk een dure aangelegenheid, zeker als er niets wordt geïmplementeerd. Voor kleinere bedrijven die advies nodig hebben, zijn de financiële middelen meestal beperkt. Het is daarom absoluut cruciaal dat de punten worden geïmplementeerd en met succes in de praktijk worden gebracht. Alleen dan kunt u uw investering terugverdienen. Bij een gemiddelde marketingcampagne (in dit geval SEO) is de ROI (Return on investment) € 2,75. Dit betekent dat het bedrijf op elke euro die het uitgeeft, 3,75 € genereerde, of met andere woorden: het investeringsrendement is 275%! Het gemiddelde bedrijf is zojuist gestegen tot 37.500 € aan verkopen op een initiële investering van 10.000 €. Hetzelfde kan gezegd worden over succesvol advies.

Advies is een investering en zoals elke investering heeft u toewijding, geduld en vertrouwen nodig. Als er niets wordt gedaan met de resultaten die uit een adviesbureau komen, als er in werkelijkheid geen wijzigingen worden doorgevoerd, verandert er nooit iets. Dat is waar we voor zijn, om ervoor te zorgen dat het proces van begin tot eind een succes wordt.

Consultancy of ook wel coaching in de persoonlijke sector genoemd, is tweerichtingsverkeer. Een bedrijf kan niet verwachten dat een consult zijn bedrijf binnenloopt en het ook beheert. Een persoonlijke coach zei ooit

“Het is voor jou cruciaal om het te willen en ervoor te werken. We geven je alle ingrediënten, maar de cake zelf moet je zelf bakken ”.